9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Kuulu

Kuulu pelastaa someen eksyneet ja Googleen kadonneet. Kuulu tekee tehdyn näkyväksi, ja innostaa ihmiset kommunikoimaan keskenään digitaalisin keinoin.

Video on yksi tehokkaimmista digitaalisen viestinnän välineistä, ja tänä päivänä pelkkä älypuhelin riittää sen lukuisien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Digimarkkinointitoimisto Kuulu Oy:n luova johtaja Ville Pohjonen antaa CMADFI-puheenvuorossaan ja vetämässään työpajassa käytännöllisiä työkaluja videoiden hyödyntämiseen yritysten sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Kuulu on rennosti mutta tosissaan toimiva sosiaaliseen mediaan, ja videomarkkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto. Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia. Strateginen näkökulmamme digitaaliseen markkinointiin ja viestintään tarkoittaa sitä, että emme tee pelkästään kampanjoita, vaan autamme asiakkaitamme luomaan pitkälle kantavaa ja tulosta parantavaa markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. Kuulussa työskentelee 26 hengen asiantuntijajoukko, ja meidät löytää sekä Oulusta että Helsingistä.


Lue lisää meistä:
www.kuulu.fi

 

Kuulu showreel 2018 from Kuulu on Vimeo.

Mobiilivideon mahdollisuudet from Kuulu on Vimeo.