9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Kahvituntisponsorit

Kahvituntisponsoreina toimivat Flockler, Lvngroom, Medita Communication, RedanRedan, Viestintä-Piritta, Otavan Opisto ja Xennek.

Flockler - Toni Hopponen

Tapahtuman nettisivut ja someseinät

Flocklerin alustan avulla voit kerätä, analysoida, ja esittää sosiaalisen median sisältöjä verkko- ja mobiilipalveluissa.

Flockler

Flockler

Lvngroom - Karri Anttila ja Laura Johansson

Tilaisuuden valokuvaus

Lvngroom Oy on sosiaaliseen mediaan, koulutukseen ja visuaaliseen tuotantoon erikoistunut viestintätoimisto. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kertomaan paremmin oma tarinansa ja hyödyntämään tehokkaasti sosiaalista mediaa markkinointiin ja viestinnällisin keinoin.

lvngroom

lvngroom

Medita Communication - Tiinu Wuolio ja Marja Keränen

Lehdistötiedote ja livetwiittaus

Sisältömarkkinointiin erikoistunut viestintätoimisto Medita tekee tavoitteellista ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tunnemme toimialoista erityisesti rakentamisen, hyvinvointi- ja agriteknologian, toiminnanohjausjärjestelmät, ajoneuvot, veneilyn sekä energia-alan. Toimistomme ovat Helsingin Töölössä ja Jyväskylän keskustassa. Edustamme Suomea Worldcom Public Relations Groupissa, johon kuuluu 110 itsenäistä toimistoa 95 kaupungissa kuudella mantereella.

Viestintätoimisto Meditan esittely CMADFI 2018 

Viestintä-PirittaPiritta Seppälä ja Helmi Elina Korhonen

Kahvituntisponsoritiedotus

Viestintä-Piritta on viestintään keskittyvä asiantuntijatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen tukea, koulutusta ja analyyttista apua viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiirien tiimoilta. Koulutamme henkilöstöä, johtajia ja viestijöitä, autamme hiomaan viestinnän ja somen strategioista tavoitteellisia, toimimme julkishallinnon organisaatioiden, järjestöjen ja oppilaitosten parissa sekä jaamme asiantuntijuuttamme verkossa, somessa, koulutuksissa, webinaareissa ja seminaareissa. Vuonna 2018 meitä on yhteensä 9: Piritta ja Heidi yrityksen ydintekijöinä, lisäksi kouluttajamme sekä bloggarimme.

Viestintä-Pirittan esittely ja CMAD 2018 

Otavan Opisto - Juuso Kilpi ja Sara Miesmaa

Tapahtuman videokuvaus

Otavan Opisto on Mikkelin Otavassa toimiva, pitkät perinteet omaava kansanopisto, jossa voit opiskella pitkillä linjoilla ja lyhytkursseilla eri aiheita tietotekniikasta hyvinvointiin. Lisätietoja: http://www.otavanopisto.fi/koulutuskalenteri

Xennek - Liisa Siitonen

Puhujaviestintä

Liisa Siitonen
on Xennek Oy:n kouluttaja ja konsultti. Liisalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja hän on toiminut kouluttajana 9 vuotta. Kokemusta Liisa on hankkinut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.