9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Ambientia

Toimivat digitaaliset ratkaisut ja erinomainen käyttäjäkokemus eivät synny itsestään. Parhaaseen lopputulokseen päästään yhdistämällä asiansa osaavat tekijät ja toimiva tekniikka systemaattiseen ja käyttäjälähtöiseen suunnitteluun sekä palvelumuotoiluun. Toisin sanoen - parhaat ratkaisut saadaan aikaan Ambientian tavalla toimia.

Me rakennamme käyttäjäystävällisiä verkko- ja mobiilisovelluksia yhdessä asiakkaidemme kanssa konsultoinnin, suunnittelun ja sovelluskehityksen keinoin. Näiden sovellusten avulla ratkaistaan konkreettisia sisäisen viestinnän ja prosessien hallinnan haasteita ja varmistetaan asiakkaidemme kilpailukyky ja menestys digitaalisissa toimintaympäristöissä.

CMAD-tapahtumassa asiakkaamme OAJ:n verkkoviestintäpäällikkö Heikki Pölönen kertoo yhden tositarinan siitä, miten teknologia taipuu mahdollistamaan organisaatiorajat ylittävän vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden. Workshopissa puolestaan tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään unelmien digitaalista työympäristöä ja luomme yhdessä tulevaisuuden intranet 3.0 -ratkaisun.

Tutustu meihin tarkemmin www.ambientia.fi