9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Mikä CMAD?

Ai mikä ihmeen CMAD?

CMAD on lyhenne sanoista Community Manager Appreciation Day. Kuten arvata saattaa, tämäkin teemapäivä on lähtöisin Amerikasta, idean isä oli bloggaaja ja konsultti Jeremiah Owyang. Päivää vietetään kuitenkin Suomessa suurieleisimmin kuin missään muualla maailmassa: täällä yhteisömanagerit järjestävät itselleen koko päivän seminaarin, jossa kuullaan yhteisömanagereita kiinnostavia puheenaiheita mielenkiintoisilta puhujilta. 

Hyvin tärkeässä roolissa päivässä on kuitenkin verkostoituminen ja vertaistuen saaminen työhön, jossa yhteisömanagerit ovat hyvin usein organisaatiossaan yksin, kahden tulen välissä: yhteisön ja oman organisaation. Siksi tapahtumassa on tilaa myös verkostoitumiseen.

Suomeen CMADFI saapui vuonna 2012, minkä jälkeen sitä on vietetty vuosittain joka vuoden 4. maanantai. Tapahtumapaikkoina on ollut muun muassa Lahden Ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän, Tampereen ja Lappeenrannan yliopistot. Kahdeksas CMADFI-tapahtuma järjestetään 27-28.1.2019, paikkana Turusta lähtevä Viking Grace-laiva.

Haluatko tietää millaisista aiheista tapahtumissa on puhuttu aiempina vuosina?

Tutustu edellisten vuosien sivustoihin: